Thursday 29 March 2012

Rina Simtex SRL a cumparat ISCIR-CERT cu 2,6 milioane de lei

La licitatia pentru vanzarea companiei ISCIR- CERT au fost depuse documente de participare doar din partea unui singur ofertant: SC Rina Simtex Organismul de Certificare SRL. Data limita pentru depunerea documentelor a fost 27 martie. Dupa verificarea documentelor, singurul ofertant a fost declarat acceptat, "iar în urma oferirii preÅ£ului de pornire al licitaÅ£iei de 2.588.685,15 lei, a fost declarat ofertant adjudecatar, conform prevederilor legale", informeaza Ministerul Economiei.

"Vânzarea pachetului de acÅ£iuni s-a făcut printr-o metodă competitivă, transparentă ÅŸi nediscriminatorie, la cel mai bun preÅ£ oferit, care să fie cel puÅ£in egal cu preÅ£ul de pornire al licitaÅ£iei cu strigare, conform legislaÅ£iei în vigoare", mai precizeaza Ministerul Economiei.

ISCIR – CERT S.A. are un capital social de 1.939.090 lei, împărÅ£it în 193.909 acÅ£iuni. Obiectul principal de activitate constă în activităţi de testări ÅŸi analize tehnice. În prezent, societatea are un număr de 18 salariaÅ£i.

În următoarea perioadă, vor fi negociate clauzele contractului de vanzare-cumpărare de acÅ£iuni.

Obiectul principal de activitate al ISCIR CERT consta in evaluarea conformitatii produselor, sistemelor de management si personalului prin efectuarea de testari si realizarea de analize tehnice.

Rina Simtex are, de asemenea, ca obiecte de activitate certificarea produselor si serviciilor si certificarea sistemelor de management a calitatii, mediului si securitatii muncii si sanatate ale agentilor economici.

No comments:

Post a Comment