Thursday 7 June 2012

Cum sa aratam perfect in ziua nuntii

Orice femeie viseaza ca in ziua nuntii ei va arata exact ca o printesa. O printesa moderna, bineinteles. Toti ochii sunt atintiti catre mireasa, asa ca nu isi permite sa-i scape niciun detaliu - trebuie sa arate perfect.

Totul incepe cu alegerea rochiei, de fapt cu alegerea mirelui, dar sa presupunem ca de acest aspect ne-am ocupat deja. Lunga, scurta, alba, bej, simpla, sofisticata, multe decizii si iar decizii. Toate grele si obositoare. Am ales mirele, am gasit rochia, ne-am ocupat de toate detaliile petrecerii, acum trebuie sa ne ocupam de noi insine. Nimeni de la nunta nu trebuie sa observe cat de mult ne-a stresat toata organizarea nuntii, asa ca trebuie sa aratam perfect fizic si sa ne simtim excelent psihic.

Din fericire, exista locuri de basm si daca tot vom fi printese, macar pentru o zi, doar in asemenea locuri ne putem rasfata, aranja si relaxa. Un salon masaj bucuresti ne pune la dispozitie diverse servicii menite sa ne aduca zambetul pe buze si sa ne redea increderea in sine. Incepem cu un binemeritat masaj, intr-o camera cu muzica ambientala si aromaterapie, ne desfatam pielea cu uleiuri hidratante si ne lasam cu incredere pe mainile magice ale maseuzei sau ale maseurului. Grijile si stresul se diminueaza considerabil dupa o ora de masaj si deja incepem sa ne simtim revigorate.

Urmatorul pas il facem intr-un salon bronzat bucuresti. Rochia de mireasa va arata superb in contrast cu o piele bronzata exotic. Daca v-ati planuit luna de miere pe o plaja fierbinte, atunci un solar bucuresti  este si mai indicat. Veti arata sexi, bronzata atat la nunta, cat pe malul apei. In plus, va mentineti si sanatatea structurii osoase, dar diminuati si aspectul celulitei - veti primi multe benefecii prin aceste sedinte de bronzat.

Continuam aventura intr-un salon infrumusetare bucuresti cu aranjarea parului, care trebuie sa arate mai mult decat perfect, daca imi permiteti o asemenea exprimare. Fie ca doriti clasicul coc, fie ca doriti sa iesiti din tipare cu o coafura personalizata, puteti sa aveti incredere in ideile si recomandarile hair-stylistilor. Vopsit, tuns, aranjat si deja simtiti cum vi se imbunatateste starea de spirit. La beauty salon bucuresti totul este gandit pentru confort, placere si revigorarea tuturor simturilor.

Veti saluta zeci de invitati, va vor urmari sute de ochi, asa ca trebuie sa aratati tuturor ca printesele ca dumneavoastra se respecta. Faceti acest lucru printr-o dovada de igiena si bun simt: manichiura. Pielite taiate, unghii lacuite, maini curate si frumoase contribuie la o imagine ireprosabila.

Nu uitati ca ziua nuntii este una lunga si obositoare, asa ca machiajul trebuie sa persiste multe ore. Lasati tot specialistii sa se ocupe si de acest aspect intr-un salon frumusete. Ei vor sti cel mai bine cum sa va evidentieze calitatile si sa va retuseze  eventualele imperfectiuni.

Puteti, de asemenea, sa va sfatuiti si viitorul sot sa apeleze la serviciile unui beauty salon bucuresti. Si el se poate bucura de rasfatul unui masaj de relaxare, isi poate imbunatati aspectul pielii la un solar bucuresti, este chiar recomandat sa isi faca manichiura si este binevenita si o tunsoare, ultima in calitate de burlac.

Relaxate dupa masaj, bronzate, coafate, machiate, sunteti pregatite pentru cea mai importanta zi din viata. Ati avut grija de toate detaliile, asa ca nimic nu poate merge rau. Incercati sa lasati emotiile deoparte si sa va bucurati pentru ca, la urma urmei, sunteti la o petrecere. Una in care sunteti invitata de onoare, actrita din rolul principal. Asigurati-va ca toata lumea de distreaza impreuna cu dumneavoastra si cu proaspatul sot. Apoi odihniti-va in luna de miere, profitati de soare, nisip si apa.

No comments:

Post a Comment