Monday 9 April 2012

Găsește accesorii auto de calitate cu Exmobi

Dacă îÈ›i doreÈ™ti o firmă profesionistă care să îÈ›i ofere accesorii auto de calitate È™i servicii complete, te poÈ›i bizui pe Exmobi. Firma îÈ›i pune la dispoziÈ›ie o gamă largă de accesorii auto care să îÈ›i protejeze automobilul È™i să îÈ›i ofere confortul dorit.

Covorașe auto și aspiratoare care te ajută să menții curățenia automobilului tău

Printre ofertele de sezon, cea mai mare căutare o au modelele de covoraÈ™e auto, husele sau aspiratoarele, dar È™i alte accesorii. CovoraÈ™ele auto PROCAR te ajută să păstrezi curățenia în maÈ™ină precum să o È™i protejezi. PoÈ›i să optezi pentru materialul din care ai dori să fie realizate,alegând între variantele de modele din mochetă, PVC, PVC È™i cauciuc sau PVC È™i mochetă. Datorită caracteristicilor lor, îÈ›i va fi mult mai uÈ™or să întreÈ›ii automobilul, în special în condiÈ›iile de iarnă. Folosind aceste covoraÈ›e auto, ai câteva avantaje: acestea vin la pachet cu un sistem pantentat de sporire a aderenÈ›ei, printr-un sistem de fixare de mocheta de pe podea prevăzut cu scai. Astfel te asiguri că orice ai face, covoraÈ™ele rămân fixe. De asemenea, nu trebuie să te îngrijorezi din pricina zăpezii: covoraÈ™ele auto Procar sunt impermeabile, datorită designului care reÈ›ine apa. Iar pentru confortul tău, curățarea lor este o treabă uÈ™oară. Cu un jet puternic de apă se curăță imediat. Mai mult de atât, le poÈ›i instala uÈ™or È™i simplu, urmărind  indicaÈ›ile care arată modalitățile de decupare. Încă un lucru important de È™tiut este că aceste covoraÈ™e auto sunt compatibile cu majoritatea modelelor de autoturisme europene, asiatice sau americane, astfel că au o compatibilitate universală.

O altă recomandare privind menÈ›inerea igienei automobilului tău sunt aspiratoarele auto. Pe site-ul www.exmobi.ro vei găsi trei modele de aspiratoare care te vor ajuta să termini repede cu menajul. PoÈ›i alege între un model cu putere de aspirare mai mare, uÈ™or de curățat È™i la fel de uÈ™or de folosit, fiind È™i un model compact, sau poÈ›i alege un aspirator auto cu o capacitate uÈ™or mai mare, cu rezervor uÈ™or de golit dar la fel de manevrabil ca È™i modelele mai compacte. În funcÈ›ie de spaÈ›iul È™i necesitățile maÈ™inii tale, poÈ›i alege varianta care îÈ›i ofere cel mai bun raport calitate-preÈ›.

Tot o medtodă de protecÈ›ie, de data asta a scaunelor, este achizÈ›ionarea unor huse noi. Și aici, ai de ales între numeroasele modele. Husele Procar-Interio sunt realizate pentru a avea o compatiblitate universală cu maÈ™inile de serie. Acestea sunt realizate după un design funcÈ›ional care oferă protecÈ›ie È™i în acelaÈ™i timp ia în calcul toÈ›i factorii de funcÈ›ionalitate, cum sunt poziÈ›ionarea airbagurilor, cotiera, centura È™i restul aspectelor. AchiziÈ›ionând aceste huse auto ai calitate, adaptabilitate, funcÈ›ionalitate, trei beneficii incluse într-un singur produs.

Profesionalism, respect, orientare către client – garanÈ›ia Exmobi

Exmobi nu se limitează doar la aceste accesorii auto, ci comercializează È™i compresoare auto, aparate polishare, capace roÈ›i, È™tergătoare auto È™i o largă arie de accesorii ce vizează confortul tău. Cu o experiență ce cumulează mai bine de 20 de ani, Exmobi doreÈ™te să îÈ›i ofere calitate È™i siguranță îmbinând profesionalismul serviciilor sale cu standardele înalte ale produselor pe care le oferă. Pentru a afla mai multe despre toată gama de accesorii pusă în vânzare, caută produsele exmobi pe site-ul www.exmobi.ro. Echipa te aÈ™teaptă oricând È™i la sediul din Soseaua Dudesti-Pantelimon nr. 42.


huse auto, huse auto

No comments:

Post a Comment